Molges Biler / Finansiering

Finansiering

Santander blev grundlagt for mere end 150 år siden, og er i 2005 og 2008 kåret som ”Verdens Bedste Bank” og er blandt de 10 største banker i verden. Santander er markedsledende indenfor bilfinansiering, og kan tilbyde bindende svar indenfor 5 minutter.

Privatkunder

Santander tilbyder billån og leasing til private i samarbejde med Santander.

Som billån tilbydes 2 typer

Købekontrakt med minimum 20% i udbetaling Lån, hvor udbetalingen kan variere eller sågar ingen udbetaling. Begge lånetyper er en nem og fordelagtig måde at finansiere dit bilkøb på – og så gøres det hele på bare 5 minutter inklusive kreditvurdering og dokumentudskrivning.

Privatleasing, som er en form for leje, er til privatkunden, der på forhånd kan forudsige sit kørselsbehov. Kørselsbehovet er sammen med løbetiden væsentlige elementer i beregning af leasingydelsen. På den måde har privatkunden mulighed for at være sikker på sine faste månedlige biludgifter. Efter endt leasingperiode skal bilen afleveres i pæn stand med maksimalt det forudsagte antal kørte kilometer.

Når du som privatkunde gør brug af privatleasing i Santander, bliver leasing-aftalen etableret på en aftale, der er udarbejdet i samarbejde med FDM. Modsat låneprodukterne, hvor privatkunden står som ejer af bilen, vil det være leasingselskabet (her: Santander), der står som ejer af bilen.

Kontakt os for at få et tilbud om privatleasing.

Erhvervskunder

Erhvervskunden tilbydes både finansierings- og leasingprodukter, når køberfinansieringen sker via MolgesBiler.dk, der samarbejder med Santander.

Finansiering tilbydes i form af købekontrakt med minimum 20% i udbetaling.

Leasingprodukter tilbydes med varierende størrelse for udbetaling, da dette afhænger af den enkelte erhvervskundes bonitet, som bliver vurderet fra gang til gang. Leasing er et godt og meget anvendt produkt til brug for køberfinansiering, idet der her ikke bindes så mange penge i bilen, som i øvrigt er ejet af leasingselskabet – penge som kan anvendes til andre formål i virksomheden.

Der findes ikke et entydigt svar på, om finansiering eller leasing er bedre end det andet. Grundet de gældende skatteregler vil et valg altid tage udgangspunkt i erhvervsvirksomhedens økonomiske og likviditetsmæssige situation. Som erhvervskunde kan du altid spørge os om et tilbud på såvel købekontrakt som leasing.

Nyhed
BMW

BMW 440i

Gran Coupé aut.
BMW 440i Gran Coupé aut.

Kontakt os